tisdag 20 november 2007

Återigen Plus

Ja kära vänner. Det är alltid mycket roligare att rapportera plus.

Idag blev det bara favoriten Boliden som är mycket tacksam när det stormar. Det kanske blev lite för många avslut för att vara helt sunt, handlade för 700.000 (köp plus sälj). Men resultatet blev i alla fall vinst på 1.200 kr men då kommer det att dras courtage på säkert 250-300 kronor.

Kan tyvärr aldrig riktigt beräkna courtaget det eftersom mäklaren ibland slår ihop notorna så att flera olika affärer (t.ex. 3 olika köp av 500 boliden) i själva verket bara genererar ett enda minimincourtage på 49 kronor.

Det blev alltså ett pass på en och en halv timme. I själva verket hade jag tjänat pengarna redan efter halva tiden med hälften av omsättningen men index drog ju iväg så pass att jag tänkte att det kanske fanns mer att hämta. Fast Boliden hängde inte riktigt med sen och det vart för svajigt för att jag skulle kunna pricka in någon större träff.

Depåställning efter beräknat avdrag för courtage är ca 9.150 kr.

Vi får väl se hur det går nu resten av dagen. Ska inte lova något med tanke på alla återfall senaste tiden men stänger i alla fall ner för stunden.


Ha det bra ni andra.

/MR

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fråga:
Omsätter du 700 000 med en depå på ca 10 000 kr, eller har jag fått det om bakfoten?
Kung Sune

Martini Rosso sa...

#Kung Sune

Förklaringen heter Vipp-limit! Allt finns beskrivet under "Strategi"

/MR